tips o tricks

att knäka lösenorden på windows!!!!!!!!!!

när du ska starta en data med windows på så komer det näsan altid fram, inte så ofta alldrig att man ska skriva in lösenrodet! då kanske ni inte vet hur man ska jöra men hackerman har 1 hacker knepp. tryck bara på eskape eller ESC som siter längst up till vänster på tangentborden!!!!!! så har ni hackat er in på datorn!!!! ett myket bra första steg til att bli en elit hacker!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

att hacka en skoldattor!!!!!!!!!!!!!

jag tänkte bereta om när jag hackade sönder min skoldata!!!! först jick jag in i windwows och tag bort lite systemfillerna!!!!!!! sen jorde jag så at datan inte jick att starta!!! jag drog utt mussladen å tangentbordenssladd!!! sist dubelklikade jag på nuck så nuckade jag den lite med NUCER2000 som är det senastte nuck programen!!!!!!! då va den hackad av hackerman!!!!!!!!!!

 

att mailboma någon lamers!!!!!!!

hacka dig in på hotmail med någon anans anvendares namn och skriv kanske 100 mail till någon lamers!!!!!! DÅ HAR DU MAILBOMBBAT HAN!!!!!!!

av: HACKERMAN!!!!

 

att tottal försötra en dator

dubelklicka på START som siter längst nere på högran sidan på skermen. välj program och ms-dos prompten!!!! OBS!!! FUNKAR BARA OM MAN INTE HAR WINDOWS 3.1!!!! TEX WIN95 ÄR ET BRA ALTERNATIVEN!!!!!! VÄLJ MSDOSPROMPTEN!!!!!!!!!!!!!! sen skriver du bara såhär FORMAT C=DET MÅSTE VARA MED STORAN BOKSTEVERNA!!!!!!!!!

 

att skyda din dator mot hackers!!!!!!!!!!!!!!

hehe vi vil ju knapast att lamers ska läsa det här så läs det inte om det är en lamer i min sidan hehe...  men om ni vill skyda er mot hackers så ska ni gå till www.downlaod.com och lada ner MCAFFE VIRUSSCANAREN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!